Behandelingen

Op deze pagina vind je alle informatie terug over de behandelingen die we uitvoeren bij Maha Beauty Kliniek

Maak nu online jouw afspraak bij Maha Beauty Kliniek

Laserontharing


Een laserbehandeling met de Quanta System Alexandrite- (755 nm) of Nd:YAG-laser (1064 nm) is geschikt voor behandeling van ongewenste haargroei, gepigmenteerde huidafwijkingen en vaatafwijkingen. Laser is bijzonder geschikt om specifieke structuren, zoals pigment en bloedvaatjes, in de huid te verhitten. De laser wordt door een van de structuren opgevangen en geabsorbeerd. Tijdens de absorptie hiervan wordt deze omgezet in warmte. Door een optimale golflengte te kiezen kan een bepaalde structuur selectief worden vernietigd, zonder dat andere structuren worden aangetast. Wat houdt de behandeling in Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes permanent worden verwijderd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes. Het laserlicht wordt dan daar omgezet in warmte, waardoor het haarzakje zal verhitten en vernietigen. Met de Alexandrite- en Nd:YAG laser kan de laser nauwkeurig afgestemd worden op iedere huidtype. Groeicyclus van de haar Een haar groeit vanuit de haarwortel (haarfollikel). De haar die boven de huid uitsteekt, is het verharde product dat aangemaakt wordt in deze haarwortel. De haargroei is bij ieder mens verschillend en is onder andere afhankelijk van leeftijd, hormonen, medicatie en etnische afkomst. Ondanks deze verschillen kent iedere haar drie fasen Groeifase (anagene fase): in deze fase is er pigmentstof (melanine) aanwezig rond de haarwortel. Rustfase (catagene fase): in deze fase stopt de haar met groeien. Dit duurt ongeveer 2 weken. De rustfase is de overgangsfase tussen de actieve fase en de uitvalfase. Uitvalfase (telogene fase): in deze fase zal de haar uitvallen en start een nieuwe haar in de actieve fase. De rustfase duurt ongeveer 6 weken. Resultaten van de behandeling De meest gunstige situatie voor een laserbehandeling is wanneer men een lichte huidtype heeft met een donkere haargroei. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de dichtheid, de kleur, de diameter en de plaats van de beharing. De geschatte hoeveelheid behandelingen liggen tussen de 6 tot 8 benadelingen. Hierna adviseren wij onderhoudsbehandelingen om het resultaat van de behandelingen bij te houden. Dit kan bijvoorbeeld 1 of 2 keer per jaar plaatsvinden. Vanaf de geboorte is er per persoon het aantal haarzakjes bepaald. Hoe actief de haren zelf worden is van verschillende factoren afhankelijk, voornamelijk van hormonen. Verandering in haargroei kan bijvoorbeeld waargenomen worden in de puberteit, tijdens een zwangerschap of na de menopauze. De haren die op het moment van behandelen zichtbaar zijn, kunnen voor gemiddeld zo’n 80% verminderd worden. Er kan dus geen garantie worden gegeven dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats. De haren die na de laserbehandeling overblijven zijn wel vaak dunner en lichter dan daarvoor. Verder bestaan er helaas ook personen die om onduidelijke redenen, helemaal niet reageren op de lasertherapie. Dit zou kunnen liggen aan de hormoonhuishouding

Laseren voor mannen is ook effectief


Basis gezichtsbehandeling

Tijdens de basic treatment wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 60 minuten.

De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

Resultaten Basic Treatment
Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zin afgenomen.
Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.

De behandeling is inclusief een luxe masker en een gezichtsmassage
Prijs : 55 Euro


Dermapen

Wil je jouw huid verstevigen, egaliseren en een boost geven? Wil je actief iets doen aan acne-littekens? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou!

De behandeling:
We minuscule kanaaltjes in de huid waardoor voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Ons lichaam reageert door zijn eigen natuurlijke herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine. Het is mooie huidverjongende behandeling die toe te passen is op het gezicht en lichaam.

Voor wie?
– Rimpels en lijntjes
– Acne en acne-littekens (in veel gevallen vergoed)
– Littekens
– Pigmentvlekken
– Rosacea
– Verslapte en verouderde huid
– Vale doffe huid
– Grove poriën en/of grove huidstructuur
– Mee-eters, onzuiverheden en/of verstopte poriën

Wat is de werking?
Collageen is een essentiële proteïne die helpt de huid jong, stevig, glad en elastisch te houden. Door de (natuurlijke) afname van collageen in de huid treed huidveroudering op. Dit zorgt voor rimpels en maakt andere tekenen van veroudering nog zichtbaarder. Na een Microneedling behandeling wordt je huid direct aan het werk gezet om de natuurlijke wondheling te stimuleren, hierbij wordt collageen en elastine aangemaakt.

Maakt huid egaler
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidtherapeut kan u adviseren welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.
Verstevigend

De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al na enkele behandelingen merken dat uw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door acné-littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

Geeft celdeling een boost!
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect.

Microneedling in kuurverband
Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld zes maandelijkse behandelingen in kuurverband nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor je huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden. Hoe snel de behandelingen elkaar mogen opvolgen is afhankelijk van de conditie van de huid. Normaal gesproken wordt deze behandeling 1x in de 3-4 weken herhaald. Bij microneelding is het niet zo “hoe sneller achter elkaar, des te beter en sneller het resultaat”. De huid heeft tijd nodig om zich op te bouwen en dus te verbeteren.

Na de behandeling;
Direct na de behandeling kan het lijken alsof je lang in de zon hebt gezeten en de huid wat verbrand is. Deze voelt warm en wat strakker aan dan gebruikelijk. Dit is normaal en zal binnen 24 uur afnemen. In de meeste gevallen is de huid binnen 48 uur hersteld.

De eerste week na de behandeling kan de huid wat droog en strak aanvoelen, eventueel lichte schilfervorming. Tijdens de behandeling zetten wij jouw huid aan het werk. De collageen aanmaak heeft echter wel tijd nodig, dit kan enkele weken tot zelfs maanden duren. Je hebt daarom wel wat geduld nodig. Volg ons advies op voor het beste en mooiste resultaat.

Tot 48 uur nadien:
– Dezelfde dag niet douchen en geen producten aanbrengen op de behandelde huid.
– Geen intensieve trainingen
– Geen warme douches, sauna’s of zwembaden
– Vermijd de zon voor 14 dagen
– Bescherm je huid met een factor 30/50
– Geen make-up (enkel minerale make up)

Resultaat
– Huid wordt gladder, zachter en steviger;
– Celdeling krijgt een boost;
– Huidstructuur wordt gelijkmatiger met fijnere poriën;
– Productie van collageen en elastine neemt ook toe , rimpels en fijne lijntjes nemen af;
– Zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen;
– Bij diepe, scherpe of verzonken (atrofisch) littekens, zullen de scherpe littekenranden afgevlakt worden.
Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe mooier het resultaat. Wij adviseren altijd een kuurverband van 6 behandelingen in 6 maanden eventueel gecombineerd met een peeling.


Algen peeling (Bio Peel)

Wat is een Bio Peel? 
Een Bio Peel is en kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritime extracten zetten de huid aan tot regeneratie. De huid gaat zich van binnenuit herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenpeeling optimal door de huid opgenomen. Het herstelvermogen van de huid wordt direct geactiveerd. Ook worden tidens de massage dode huidcellen effectief verwilderd

Hoe werkt het?
De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd. Tidens de massage kan de huid tintelen of Licht branderig aanvoelen.

Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht. Hierna wordt er een serum en verzorging aangebracht die afgestemd is op uw huid. Tidens de peeling worden er veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixir en en beschermende zonnefactor.

Wat doet de bio peel? 
Wat de Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van en 100% natuurlike mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met en speciale gel. Hierdoor worden de voedingstoffen die bevatten god opneembaar door de huid De Spirulina-alg alleen bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelik op te nemen door onze eigen huidcellen. De huid volt na de behandeling zeer zacht en glad aan. De huid heeft een natuurlijk glow en de huidtextuur is verfind Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhooad.
Daarnaast heeft de Bio Peel en sterk ontgiftende werking.

Effectiviteit
– algehele huidverbetering
– huidherstel
– herstel bij (uitgebluste) puistjes
– onderhuidse (talg)bultjes
– gladder huidoppervlak
– intensive ontgifting
– verwijderen van dode huidcellen
– egalere teint
– finere porien

Deze behandeling Duurt ongeveer 60 minuten
Prijs: 90 Euro


Rug Peeling

Acné rug behandeling bij  Maha Beauty Kliniek in hoogvliet Rotterdam. Helaas beperkt acné zich niet alleen tot ons gezicht, maar kun je op meerder plekken last hebben hiervan.

Onzuiverheden en puistje op de rug kunnen erg storend, ontsierend en zelfs pijnlijk zijn. Bij maha.beauty .kliniek hebben wij een behandeling ontwikkeld die zich speciaal richt op deze vorm van acne en zeer effectief is.

Laat ons jou van je vervelende rugacne afhelpen, zodat je weer kunt stralen en letterlijk lekkerder in je zit!

De behandeling van rugacne
Reiniging van de rug, verwijderen onzuiverheden, AHA peeling op basis van glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur. Fruitzuren worden ook wel Alpha Hydroxy Acids genoemd, kortweg AHA (vandaar de naam AHA peeling). Glycolzuur heeft bepaalde eigenschappen die zorgen voor een gezonde huid.

Het verwijdert dode huidcellen, gaat pigmentvlekken tegen, verminderd acné klachten en werkt ontstekingsremmend. Vervolgens wordt de huid gekalmeerd door middel van een masker.
en we hebben ook met algen peeling behandeling

Wat gebeurt er met de huid bij acne?


De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter. Ze produceren meer en dikkere huidsmeer of talg. Als zich te veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. Deze talgophopingen noemen we mee-eters of comedonen. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuidse mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de porie. Hierdoor wordt deze extra nauw. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen, ze zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

Fabels over acne
Stress en spanningen zijn geen oorzaken van acne, echter wanneer er stress is kan de acne tijdelijk verergeren. Omgekeerd kan een ernstige acne aanzienlijk psychische spanningen oproepen zoals een minderwaardigheidsgevoel. Acne is niet besmettelijk en kan niet op een ander mens worden overgedragen. Acne kan niet worden veroorzaakt door voedsel. Hier is geen wetenschappelijk bewijs, echter uit de praktijk blijkt dat voeding van invloed kan zijn op de huidconditie.

Wat zijn de verschijnselen van huid acne?
– Rode pukkels (papels
– Puistjes (pustels)
– Mee-eters
– Het uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen in dat geval littekens ontstaan.

Kan acne behandeld worden?
Vele behandelingsmethoden zijn mogelijk, waarbij het reinigen van de huid essentieel is. Als geregistreerd schoonheidsspecialisten kunnen wij de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?
Dit is zeer afhankelijk van de ernst en de vorm van de acne. De frequentie van behandelen wordt hierop aangepast.

Heeft de behandeling bijwerkingen?
De eventuele bijwerkingen zijn afhankelijk van de behandelmethode. Moet iemand met acne zijn gezicht extra vaak wassen? De meeste mensen met acne hebben last van verhoogde talgproductie. Hierdoor kunnen ze een vettig, glimmend gezicht krijgen. Overmatig wassen met water en zeep heeft geen zin en kan zelfs schadelijk zijn voor de huid. Als schoonheidsspecialisten kunnen wij je hierover adviseren

Gaat acne weer helemaal over?
Acne is een onschuldige aandoening. Bij de meeste mensen verdwijnt deze na enkele jaren vanzelf. Meestal verdwijnt acne voor het vijfentwintigste jaar, maar soms blijft de aandoening bestaan tot op oudere leeftijd.


Hydrafacial

Wat is de hydrafacial technologie?
HydraFacial is een medisch hulpmiddel voor hydradermabrasie dat 3 functies combineert: reinigen, exfolieren met het ontstoppen van porien, hydrateren en voeden van de huid door deze te vullen met intense serums van natuurlike extracten zoals antioxidanten en hyaluronzuur dat water naar de huid trekt en helpt het vochtgehalte van de huid te behouden, en rode algenextract om de huid op te fleuren. De huid, en arnicabloemextract om de huid te kalmeren, samen met andere stoffen zoals koper, zink, peptiden en magnesium, die vrouwen een frissere en gehydrateerdere huid geven en veel huidafwiikingen behandelen.

De machine bevat een handvat dat therapeutische spiraaltips vasthoudt. De kop van het handvat trekt alle olien, sedimenten en vuil uit de porien en exfolieert de huid om voorbereid te worden op de infusie van serums erin.

Naar wie gaat de hydrafaciale technologie?
De hydrafaciale techniek is geschikt voor alle huidtypes en van alle leeftijden, omdat het helpt bij het herstellen van schade aan de huid, vooral veroorzaakt door zonlicht.
Het wordt beschouwd als een veilige behandeling voor mensen die last hebben van mee-eters en de effecten van puistjes en korrels, vooral voor mensen met een vette huid, waardoor je een schone en zuivere huid krijgt.

Het reinigt de huidlagen van dode cellen en overtollig vet.
Het vermindert en voorkomt het verschijnen van fine lijntjes, fine rimpels, hyperpigmentatie en bruine vlekken op de huid.

Het is opgenomen in het huidonderhoudsprogramma om het verouderingsproces van de huid te vertragen en de noodzaak van chirurgische ingrepen uit te stellen.

Afhankelijk van de huidconditie van de patient worden de behandelingsserums in de HydraFacial gemengd.

De sterren ondergaan deze techniek voor bruiloften en rode lopervieringen, omdat het de huid frisheid en uitstraling geeft.

Hoe en hoe lang de behandeling toepassen?
De HydraFacial-sessie duurt tussen de 30 en 45 minuten en de patient volt geen ongemak tijdens de procedure, en het apparat voor deze techniek wordt vaak beschreven als een “koude sproeiborstel die langzaam over uw gezicht beweegt”.
Het apparaat voert vier taken tegelijkertijd uit: de huid reinigen via een kop die onzuiverheden en vuil uit de porièn zuigt, de huid exfolièren en dode cellen verwijderen, de huid hydrateren, vernieuwen en voeden door deze te vullen met de serums die we noemden

Deze behandeling duurt ongeveer : 50 minuten.
Prijs: 75 Euro


Tiener facial

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid net als jij in de puberteit. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms al mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen door de schoonheidsspecialiste. De Tiener behandeling bestaat uit:– Oppervlakte reiniging- Dode huidcellen verwijderen d.m.v. een peeling
– Epileren van de wenkbrauwen of ledigen van onzuiverheden- Verzorgend crème masker aangepast aan je huidtype.

Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling kun je het hele jar door ondergaan zonder downtime. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. Weetje: in de zomer zin onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecreme en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt meteen voor een grondige reiniging.

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Diode ice tripple wave length Laser (die we inzetten om de peeling van de huid te schieten “) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collagen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de hid zichtbaar steviger zal worden en fine linen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het en geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zin we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden.

De behandeling helpt de tent egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grond gereinigde huid en een flawless qlow. Het fine is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor ieder type.


Collageen draden behandeling

Collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen Help ik krijg rimpels……Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen. Hoe werkt DS V-Line collageen draad?We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. Naturaf Face Lifting bindweefselmassageBij elke behandeling is de Natural Face Lifting bindweefselmassage inbegrepen om de huid extra te activeren. De bindweefselmassage is een intensieve en stevige massage van het bindweefsel met een liftende werking.  

Wat kun je behandelen?
– gezicht
– hals (hier heb je meer behandelingen voor nodig)
– decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals:

– voorhoofd
– rimpels rondom de ogen
– neuslippen plooi

 Gaan de rimpels weg?Nee, ze gaan niet weg maar worden wel minder diep. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar in een kuur kun je rekenen op een mooie resultaat. 

Inhoud DS V-Line behandeling:
– reiniging
– exfoliant voor een betere opname van de collageen draden
– voorbereiding met een speciale techniek
– aanbrengen van de collageen draden met een speciaal serum
– natural Face Lifting bindweefselmassage
– afsluitende verzorging
– DS V-Line kuur

 Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt:– 3 behandelingen, 1 behandeling per 10 tot 14 dagen- na 3 tot 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken) Is de behandeling pijnlijkNee, totaal niet want we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Wij spuiten ook géén draden in (dit is een hele andere techniek). Het resultaat:Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals heb je meer behandelingen nodig dan voor het gezicht

Dermaplaning

Wat is dermaplaning? 
Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrigen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een special ontworpen chirurgisch mesie. Er wordt lichtes met het speciale mesie over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd.
De behandeling is pinloos en is bovendien geschikt voor alle huidtypen. De behandeling kan iedere
4-8 weken herhaald worden.

Dermaplaning en haargroei
En van de grootste misvattingen over Dermaplaning is dat de haartjes dikker en donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug.
Dit komt omdat de behandeling de structur van het haarzakje niet veranderd. Wanner de donshaartjes na de behandeling weer terug groeien, hebben de uiteinden van de haarties en vlakke kant. Hierdoor Liken de haartjes tijdelijk dikker en stugger te zijn, maar dit is in werkeli kheid niet zo.

Dermaplaning en acne
Het is en misvatting dat Dermaplaning acne kan veroorzaken. Dermaplaning mag echter niet uitgevoerd worden op de huid met actieve ache. Dermaplaning is en goede behandeling om de dikkere hoornlaag te verdunnen, de huid te reinigen en verstopte porièn teverminderen. Uw specialist adviseert U graag.

Hyperpigmentatie 
Dermaplaning veroorzaakt geen hyperpigmentatie. U dient wel dageliks uw huid te beschermen met een zonnefactor 50+, ok in de winter. De nieuwe huid is erg gevoelig voor de zon en moet daarom goed beschermd worden. Bestaande hyperpigmentatie kan door Dermaplaning verhelderd worden.

Effectiviteit:
– finere poriènstructuur
– glow
– verhelderen van hyperpigmentatie
– gladde huid
– verwiideren van ongewenste haargroei
– egale en frisse teint
– minder verstopte poriën

Deze behandeling duurt ongeveer : 45 minuten
Pris: 65 Euro


Pegmentatie rond de ogen behandeling

Heb je last van donkere kringen, overhangende oogleden, wallen of fijne lijntjes rond je ogen?
Zie je er altijd vermoeider uit dan je bent? Dan is de Mesoesthetic Eyecon zeer geschikt voor jou! Een frisse, open blik, zonder plastische chirurgie. Een Eyecon behandeling is alleen mogelijk in een kuur van 6 behandelingen, omdat je dan het beste resultaat ervaart. Wat kun je behandelen met de Eyecon behandeling?– Wallen (donkere kringen of vochtwallen) onder de ogen- Fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen- Licht overhangende oogleden Wat is het resultaat van een eyecon behandeling?De huid rondom je ogen is wel tot 5 x dunner dan in de rest van je gezicht. Met deze behandeling werken we heel gericht, waardoor je huid niet beschadigd, maar wel aan het werk wordt gezet. Door een combinatie van peelings en microneedling worden afvalstoffen afgevoerd en wordt collageen aangemaakt. Hierdoor krijg je een verjongend en verfrissend effect. Eyecon behandelingskuurDe behandelkuur bestaat uit 6 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling afwisselen met de Dermapen microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de Dermapen microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen. Hiernaast gebruik je de oogcreme 2 keer per dag .

Fruitzuur peeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

De fruitzuur peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:
– Door de zon beschadigde huid.
– Oppervlakkige pigmentvlekken.
– Rimpels en lijnen.
– Rokershuid.
– Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
Acne & (acne) littekens

Wat is Salicylzuur
Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.


Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer je wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan je zou willen, kunt je deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt je gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst, want je hoeft geen irriterende mascara meer te gebruiken. Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 15 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Bij wimpers verven kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf. Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden


Lash Lifthing

Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.


Henna Brows

Wekenlang genieten van mooi gestylde wenkbrauwen? Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.


Handen nagellak

Een snelle gellak is misschien wel alles wat je nagels nodig hebben.
Als je weinig tijd hebt, maar toch een langdurigere afwerking wilt, is een gellak-applicatie de behandeling voor jou. Gellak is een nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten en die bovendien je nagels beschermt.

MS Beauty Care

MS Beauty Care is een salon waar je terecht kunt voor jouw kapsel als beauty behandeling. Wij zijn gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Maak online een afspraak en kom gerust langs voor een passend behandeling. 

Contact

MS Beauty Care
In de Fuik 24
3192 GD Hoogvliet Rotterdam
Info@ms-beautycare.nl
+31 63 81 28 728 (Kapsalon Sam)
+31 64 57 22 895 (Maha Beauty Kliniek)
+31 10 50 36 524 (Algemeen)

MS Beauty Care © 2022 All Rights Reserved. By SaruBureau.nl