Niveau 3 Haarstylist - Heren

Til jouw vakmanschap naar een hoger niveau met de herenkapper opleiding niveau 3!

Onze niveau 3 opleiding voor herenkappers is perfect voor professionals die hun vaardigheden willen verfijnen en streven naar een erkend diploma. Deze opleiding is volledig afgestemd op de eisen van de kappersbranche, en het examen wordt afgenomen door het Centraal Examenbureau, wat jou de certificering geeft die je nodig hebt om uit te blinken in de herenkapperswereld.

Wat kun je verwachten op niveau 3?

  1. Gedekte Coupe Heren
    In deze module leer je geavanceerde technieken voor het knippen en stylen van de gedekte coupe, een van de meest gevraagde kapsels onder heren. Je verfijnt je precisie en gevoel voor detail om klanten een stijlvol en professioneel kapsel te geven.

  2. Kort Model Heren
    Het korte model blijft een populaire keuze voor heren, en jij leert hoe je dit kapsel perfect snijdt en vormgeeft. Van klassieke strakke lijnen tot moderne variaties—jij weet precies hoe je het haar van je klanten in topconditie krijgt.

  3. Gezichtshaar
    Het verzorgen van gezichtshaar is een essentieel onderdeel van het vak. Je leert alle technieken voor het trimmen en stylen van baard en snor, en hoe je gezichtshaar perfect kunt afstemmen op het kapsel van de klant. Klanten verlaten je stoel met een verzorgde, frisse look.

  4. Proeve van Bekwaamheid: Scheren en Masseren
    In deze module laat je jouw vakmanschap zien door middel van een proef waarin je scheren en masseren beheerst. Je leert traditionele scheertechnieken en hoe je een luxe scheerervaring creëert door het gezicht te verzorgen en te masseren.

  5. Trimmen Baard en Snor
    Van het bijwerken van een volle baard tot het subtiel trimmen van een snor, deze module leert je alles wat je nodig hebt om klanten met verschillende baardstijlen perfect te bedienen. Je ontwikkelt een scherp oog voor detail en de techniek om elke klant naar wens te trimmen.

  6. Portfolio-Assessment
    Gedurende de opleiding werk je aan een portfolio waarin je jouw beste werk verzamelt. Dit portfolio laat zien dat je de vaardigheden en technieken bezit om een professionele herenkapper van topniveau te zijn. Het vormt een waardevol bewijs van jouw groei en expertise.


Erkend diploma en certificering


Na afronding van de opleiding en het examen, afgenomen door het Centraal Examenbureau, ontvang je een erkend diploma. Dit diploma opent deuren naar een succesvolle carrière als herenkapper en bevestigt jouw bekwaamheid in het vak.

Start vandaag met het ontwikkelen van jouw vakmanschap en zet de stap naar een carrière vol mogelijkheden!

dit cursus duurt 15 weken , starters pakket (800 euro) niet inbegrepen  .
voor meer informatie en inschrijven , graag neemt u contact met ons